3 in 1 oven
De slimste keuze voor thuis

Ben jij een 3 in 1 kok?

Houd je van uitgebreid koken? Van snel en gemakkelijk? Of juist van heel gezond en eigentijds? Met de Pelgrim 3 in 1 oven kan het allemaal. Want die combineert een microgolfoven, een bakoven en een stoomoven in één. En dat is niet alleen slim, praktisch en ruimtebesparend, maar het scheelt ook in je portemonnee.

Doe de kooktest

 

Microgolf

Met de microgolf-functie van de Pelgrim 3 in 1 oven kun je ontdooien of opwarmen en worden je gerechten gelijkmatig bereid. Hierdoor droogt bijvoorbeeld vlees niet uit, blijft het lekker mals en verliest het geen smaak.

Oven

In de Pelgrim 3 in 1 oven bak je de lekkerste taart en lasagne, maar je grilt er ook net zo makkelijk een heerlijk stuk vlees in. Als extra kun je ook in fases bakken. Eerst grillen, dan verwarmen met hete lucht en nagaren met stoom. Malser en krokanter wordt het niet.

Stoom

De gezondste manier om groente, vis of rijst te bereiden, is met de stoomfunctie van de Pelgrim 3 in 1 oven. Gebruik 100% stoom of combineer stoom met hetelucht. Kook vetvrij met behoud van zoveel mogelijk vitamines en mineralen, smaak én kleur.

Bekijk de verkooppunten

Het voordeel van 3

Een microgolfoven, bakoven en volwaardige stoomoven in één compact apparaat: dat is de unieke 3 in 1 oven van Pelgrim. Je kunt er echt al je gerechten snel én gezond in bereiden. Laat je verrassen door het trendy design in matzwart of RVS, de XL-inhoud van 50 liter en de veelzijdige mogelijkheden. Maar ook door de 140 voorgeprogrammeerde recepten, de eenvoudige bediening met maar één knop en het schoonmaakgemak

De 3 in 1 oven is in eigen huis ontwikkeld en onderdeel van de Mooi Samen ovenlijn.

Kies je kleur

De 3 in 1 oven is verkrijgbaar in twee designkleuren; stoer matzwart en stijlvol inox.

Matzwart

Matzwarte apparatuur is niet meer weg te denken uit de keuken. Het zorgt voor een mooie en stoere uitstraling van de keuken. Combineer de matzwarte 3 in 1 oven met andere apparaten uit de matzwart-lijn. Bijkomend voordeel is dat vingerafdrukken door de geëmailleerde laag vrijwel niet zichtbaar zijn en makkelijk schoon te maken is.

Inox

Kies je voor het inox-design dan kies je voor stijlvol en schoonmaakgemak. Samen met andere inox apparaten van Pelgrim creëer je een mooie moderne keuken. Bovendien is het inox vlekvrij door de speciale coating die vingerafdrukken voorkomt.

Proef het verschil

Aan de slag! Met de 3 in 1 oven kun je de heerlijkste gerechten klaarmaken. Om je alvast te inspireren hebben we een aantal heerlijke recepten voor je gemaakt.

Stevige soep van gegrilde tomaten

Kleurrijke quiche

Gestoomde zalm met groene asperges en dillesaus

Buikspek met gepofte zoete aardappel

Verse worstenbroodjes

Zalm broccoli quiche

Platbrood met rozemarijn en zeezout

Veelzijdig koken met de 3 in 1 oven

Grote kookwensen, kleine keuken
In plaats van drie ovens in je keuken heb je maar één oven nodig. De 3 in 1 oven is met een inhoud van maar liefst 50 liter de grootste op de ovenmarkt. En dat terwijl hij van buiten toch net zo groot is als andere ovens.

Volwaardig stomen
Pelgrim biedt als enige in de markt een 3 in 1 oven met een volwaardige stoomfunctie. Dit betekent dat je je gerecht kunt bereiden met 100% stoom of een combinatie van stoom met de hetelucht functie. Kook vetvrij met behoud van vitamines, mineralen, smaak en kleur.

Fase bakken
Met deze functie bak je gerechten letterlijk in verschillende fases. Grill bijvoorbeeld eerst het vlees (fase 1), verwarm daarna met hetelucht (fase 2) en gaar tot slot na met stoom (fase 3).

Sous-vide
De oven kan tot op de graad nauwkeurig worden ingesteld. Door je vlees, vis of groente vacuümverpakt te bereiden op een relatief lage constante temperatuur, wordt het geleidelijk en gelijkmatig gegaard en blijven alle smaken en vitamines goed behouden.

Meerdere niveaus
De 3 in 1 oven blinkt uit in gebruiksgemak en veelzijdigheid. Zo kun je op meerdere niveaus tegelijkertijd bakken. Stel je bakwensen eenvoudig in met de centrale bedieningsknop en de 3 in 1 oven doet de rest.

Alles tegelijkertijd
Drie functies in 1 fraai keukenapparaat; op zich is dat al uniek. Maar in de 3 in 1 oven van Pelgrim kun je die functies ook nog eens combineren. Baken, garen, stomen… je stelt het eenvoudig in.

140 recepten
Voor Pelgrim maakt het niet uit wat voor kok jij bent. Kook je liever simpel en snel of laat je je graag uitdagen? In beide gevallen kun je kiezen uit maar liefst 140 voorgeprogrammeerde recepten. De voorbereiding doe jij, de oven doet de rest.

Technisch top, slim en veelzijdig

 • Invertertechniek

  De invertertechniek van de microgolf zorgt er voor dat het voedsel gelijkmatig bereid wordt, waardoor bijvoorbeeld vlees niet uitdroogt, lekker mals blijft en geen smaak verliest.

 • Praktisch waterreservoir

  Het waterreservoir van 1,3 liter is slim gepositioneerd, compleet uitneembaar en daardoor makkelijk te vullen. Het reservoir is groot genoeg voor het bereiden van een volledige maaltijd.

 • Cycloon-systeem

  Het cycloon-systeem zorgt er voor dat er geen waterdruppels in de oven komen. En ontstaan er toch waterdruppels, dan zorgt de onderwarmte er voor dat ze gelijk condenseren.

 • Multistoom 360 graden

  Dankzij de vier geperforeerde openingen in de hoeken van de achterwand verspreidt de stoom zich evenwichtig zodat gerechten van alle kanten mooi bereid worden.

 • Matzwart of RVS

  De 3 in 1 oven is verkrijgbaar in twee designkleuren; stoer matzwart en stijlvol RVS. Voor beide materialen geldt dat je er geen vingerafdrukken op ziet en makkelijk gereinigd kunnen worden.

 • Bediening met 1 knop

  Een oven die zoveel voordelen heeft zal wel lastig te bedienen zijn? Het tegendeel is waar. Met de centrale bedieningsknop kun je vrijwel alle functies snel een eenvoudig instellen.

Technische informatie

SPECIFICATIEBLAD

INBOUWTEKENING

BEKIJK DE VERKOOPPUNTEN