LongLife geur-koolstoffilter

Type: HF2021

Deze HF2021 wasbare koolstoffilters zorgen voor meer gebruikersgemak en hebben een langere levensduur. Deze wasbare koolstoffilters zijn regenereerbaar en tot maximaal 5 keer herbruikbaar.

  • Deze LongLife geur-koolstoffilters zijn geschikt voor de inductiekookplaten met afzuiging: IKR3084F en IKR3093ANT
Bekijk alle details

Bekijk direct

Adviesprijs
95,00incl. BTW
+ Dit product vergelijken

Omschrijving

Recirculatie wordt steeds meer toegepast bij een inductiekookplaat met afzuiging. De afgezogen lucht door een koolstoffilter schoon teruggevoerd de keuken in. De geur wordt door deze koolstoffilters geneutraliseerd. Deze wasbare koolstoffilters zorgen voor meer gebruikersgemak en hebben een langere levensduur. De regenereerbare actieve koolstoffilters kunnen met de hand worden gewassen, of in de vaatwasser bij een maximum temperatuur van 65 °C. De wasbeurt moet uitgevoerd worden zonder vaat en zonder vaatwasmiddel.

De regenereerbare filters kunnen vervolgens in de oven gedurende minstens 1 uur drogen bij een maximum temperatuur van 80 °C. Na 5 keer te regenereren (ongeveer een totale levensduur van 2 tot 3 jaar, afhankelijk van het kookgedrag) moeten de filters vervangen worden. Het is belangrijk dat het vetfilter en de regenereerbare koolstoffilters goed droog zijn voordat u ze plaatst.

Deze LongLife geur-koolstoffilters zijn geschikt voor de inductiekookplaten met afzuiging:

Opslaan / Printen van specificatieblad COMPACT Print als PDF

Op zoek naar een praktische en efficiënte oplossing in jouw keuken?

Ook bij jou in de buurt zit een vakzaak die de producten van Pelgrim verkoopt, vind hier de dichtstbijzijnde.

Bezoek een vakzaak
MAC834MAT_ATx