Fornuizen

Een fornuis is een echte eyecatcher. Het geeft je keuken een prachtige, professionele uitstraling. Een fornuis is een combinatie van een gas- of inductiekookplaat en een oven die zowel vrijstaand als tussen de keukenkastjes geplaatst kan worden. Pelgrim heeft fornuizen van 60 cm maar ook van 90 cm breed. Heerlijke gerechten bereiden voor de hele familie is met een fornuis dus een fluitje van een cent.

Bekijk de keuzehulp
IF960MAT_1920x417

Snel en veilig bakken

In zes minuten van 0 naar 180 (graden Celsius): de Pelgrim oven heeft de kortste voorverwarmtijd ooit. Dit komt door de combinatie van optimale ovenelementen en het beschikbare vermogen op de 3-fasen groep. Hierdoor gaat het voorverwarmen van de oven twee keer zo snel als bij een gemiddeld fornuis.

De maximale temperatuur van de buitenruit van de oven is 35°C. Veilig ‘koel’, dus. De oven is bovendien gemakkelijk schoon te maken. Met het stoomschoonprogramma stoomt het fornuis in een klein uurtje al het vuil los dat daarna eenvoudig te verwijderen is met een vochtig doekje.

Lees hier meer over alle handige functies

Kies jij voor gas of inductie?

Het inductiefornuis van Pelgrim heeft het grootste kookoppervlak in de markt en is daarmee uniek in zijn soort. De brede inductiekookplaat heeft zes koppelbare kookzones waarmee je in totaal drie grote zones kan maken. Ideaal voor grote pannen, ovale pannen, XL grill- en teppanyaki-platen.

De keuze voor koken op gas of inductie is heel persoonlijk. Om je te helpen kiezen tussen gas of inductie hebben we alle verschillende opties voor je op een rij gezet. Zo kun jij een keuze maken die het beste bij je past. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Lees verder

Maak je keuken compleet

Het fornuis is terug van weggeweest! Als echte eyecatcher geeft een fornuis je keuken een authentieke maar toch moderne uitstraling. Staat jouw fornuis tegen een wand? Maak het plaatje dan compleet met een RVS achterwand en bijpassende dampkap. De poten zijn in hoogte verstelbaar waardoor het fornuis altijd perfect aansluit op jouw aanrechtblad.