Zorgeloos koken met automatische bediening en afzuiging

Nieuws

De nieuwe AutoAir functie van Pelgrim maakt koken makkelijker dan ooit. Het zorgt voor automatische bediening van je dampkap door een bluetooth verbinding met je kookplaat. De afzuiging past zich automatisch aan, terwijl jij rustig kookt. Ultiem kookgemak, want je hoeft nergens aan te denken of met vette handen de dampkap te bedienen. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Bedienen in één beweging

Bij het aanzetten van de kookzones op je inductiekookplaat, begint de dampkap automatisch met afzuigen. De dampkap stemt de afzuiging af op jouw kookgedrag, aan de hand van het aantal geactiveerde kookzones en de stand van de kookzones. Verander je de standen op de kookplaat? Ook dan past de afzuiging zich automatisch aan. Na uitschakeling van de kookplaat stopt de afzuiging automatisch na 10 minuten zodat alle lucht goed gezuiverd wordt na het koken.

Het juiste sfeer- of werklicht

Ook de verlichting van de dampkap gaat automatisch aan zodra je de kookplaat aanzet. Het licht van de dampkap is dimbaar via de kookplaat, waardoor je altijd de juiste werk- en sfeerverlichting kunt creëren.

Toch liever zelf bedienen?

Je kunt, door de automatische afzuiging van de kookplaat, volledig de focus leggen op het koken. Wil je toch liever zelf de stand van de afzuiging regelen? Via één tiptoets op de kookplaat zet je het harder of zachter of schakel je de dampkap uit. Je hebt dus geen vette vingers meer op je dampkap (wandkap) of afstandsbediening meer nodig voor je afzuiging (plafondunit).

Nog meer kookgemak

De pandetectie activeert automatisch de juiste kookzone van de inductiekookplaat bij het plaatsen van een pan. De bediening van de kookzone licht dan op. De AutoGrill functie zorgt ervoor dat je vlees heerlijk mals kunt grillen en met de warmhoudstand warm kunt houden totdat het eten wordt opgediend. De stijlvolle witte LED-bediening van de kookplaat wordt pas zichtbaar zodra de kookplaat wordt aangezet, ook wel LightOnly slider genoemd, dit zorgt voor een strak design van je kookplaat wanneer deze is uitgeschakeld.

Perfect te combineren

Het AutoAir systeem is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren dampkappen en inductiekookplaten. Je kunt het dan ook toepassen in iedere keuken. Alle dampkappen en inductiekookplaten met de AutoAir functie kunnen met elkaar worden gekoppeld.

Kijk wel even goed naar de breedte van de kookplaat. Stem de breedte van de dampkap hierop af, zodat alle vocht-, vetdeeltjes en geuren die vrijkomen tijdens het koken goed worden afgevoerd en gerecirculeerd. Zo geniet je van makkelijker, schoner en gezonder koken.

Lees meer over deze makkelijke functie en bekijk alle de producten.