Dé musthave in iedere keuken: matzwart

Jouw keuken naar een hoger niveau tillen? Met matzwarte apparaten in je keuken maak je een hele duidelijke stijlkeuze. Het is écht jouw keuken. Eentje die je niet in elk huis ziet. Kies je voor alleen een matzarte oven, of juist al je apparaten in het matzwart: je volgt je eigen smaak met het Matzwart assortiment van Pelgrim.

Volledige productlijn

De zwarte keuken wordt steeds populairder. Als eerste in Nederland introduceert Pelgrim een volledige productlijn die aansluit op deze trend, met matzwarte producten in elke categorie. Of je nu kiest voor een vaatwasser of oven, een fornuis of een koffiemachine: voor jouw droomkeuken ben je thuis bij Pelgrim.

Thuis in elke keuken

Matzwarte apparatuur doet het niet alleen goed in een zwarte keuken. Want ook in een moderne keuken of juist in een traditionele keuken met hout is matzwart op zijn plaats. Naast mooi is het kiezen voor matzwarte apparaten ook slim. Op matzwarte apparatuur zijn namelijk minder vingerafdrukken te zien. Daarnaast spiegelen matzwarte apparaten minder in licht. Matzwart is dus niet alleen mooi, ook heel makkelijk.

Tot wel 8 jaar garantie

Bij Pelgrim vinden we dat heel normaal: een uitgebreide garantie geven. Net zoals op al onze apparaten krijg je bij aanschaf van producten uit onze Matzwart-lijn tot wel 8 jaar garantie.

Advies nodig?

Met apparatuur uit de Pelgrim matzwart-lijn zit je dus wel goed. Niet alleen is het een onderscheidende keuze, het is ook nog eens een hele slimme keuze. Wil je inspiratie opdoen? Ga naar een van onze verdelers om een keuken met matzwarte apparatuur te bekijken.

Ga voor inspiratie eens langs bij een Pelgrim dealer in uw buurt.