Waar ben je naar opzoek?

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
sluiten

Perfect te combineren:
Mooi Samen ovenlijn

Lees verder
scroll verder

Mooi en functioneel gaan hand in hand in de Mooi Samen lijn van Pelgrim. De lijn bestaat uit een serie ovens, microgolfs en bijpassende apparaten die dankzij hun design perfect met elkaar te combineren zijn. Zo creëer je een set die volledig past bij jouw wensen. Een prachtig panorama-effect in jouw keuken, bijvoorbeeld. Laat je inspireren!

Jouw ideale opstelling

Apparaten uit de Mooi Samen lijn zijn uniek. Van de bediening tot de handgreep; alle details zijn perfect uitgelijnd. Combineer bijvoorbeeld een set met een oven met microgolf (45 cm nis), een heteluchtoven (60 cm nis) en vul het geheel aan met een handige accessoirelade. De gehele lijn is verkrijgbaar in vlekvrij Inox én in karakteristiek matzwart. Deze verschillende materialen hebben allebei hun eigen, unieke uitstraling.

Bekijk alle apparaten uit de Mooi samen lijn

Pelgrim_Mooi samen_Beeld_1

Kies jouw perfecte oven

De Pelgrim Mooi Samen lijn is geheel in eigen huis ontwikkeld. We combineerden onze eigen kennis en ervaring met de wensen van onze klanten. Uit die unieke mix is een (oven)lijn ontstaan waarbij design, innovatieve techniek en duurzaamheid hand in hand gaan, met gemak als basisvoorwaarde. Zo blinken alle apparaten uit in schoonmaak-, onderhouds- en bedieningsgemak.

Kies je kleur

De apparaten zijn verkrijgbaar in drie designkleuren; stoer matzwart, Antraciet en RVS.

Gif_COS_v3
Afbeelding

Matzwart

Matzwarte apparatuur is niet meer weg te denken uit het keukenassortiment. Deze kleur geeft je keuken een mooie en stoere uitstraling. Combineer een matzwarte oven met andere apparaten uit de matzwart lijn. Naast schoonheid is ook het schoonmaakgemak een groot voordeel. Door de geëmailleerde laag zijn vingerafdrukken vrijwel niet zichtbaar.

Pelgrim_Mooisamen_BS_6

Kies je design

Binnen de Mooi Samen lijn van Pelgrim kun je kiezen uit drie displaysoorten. Ga jij voor bediening met draaiknoppen of voor een TFT display met centrale bedieningsknop? Het TFT display leidt je aan de hand van frisse beelden door het menu. De keuze is aan jou! Mooi makkelijk van Pelgrim: alle apparaten met hetzelfde display zijn perfect met elkaar te combineren.

De apparaten uit de Mooi Samen lijn zijn voorzien van een aantal bijzondere eigenschappen. Dit zijn factoren die deze lijn nog unieker maken in de markt.

Bekijk alle eigenschappen

Advies nodig?

OVS834MAT_COS834MAT_AT_1920x1080

Gekozen Product van het Jaar 2021

Hij bespaart veel ruimte, heeft een volwaardige stoomoven en is gebruiksvriendelijk: dit waren de belangrijkste redenen voor het consumentenpanel om op de Pelgrim 3 in 1 oven te stemmen als Gekozen Product van het Jaar 2021 in de categorie ovens. ‘Gekozen Product van het Jaar 2021’ is al meer dan 30 jaar de grootste productverkiezing voor marketing innovatie die zich baseert op onafhankelijk consumentonderzoek.

Op zoek naar een praktische en efficiënte oplossing in jouw keuken?

Er zijn vele soorten en maten keuken vakzaken die producten van Pelgrim
verkopen, vind hier de dichtstbijzijnde vanaf uw locatie.

bezoek een keukenvakzaak
Pelgrim-header-banner-showroompagina
Image
COS834MAT_AT_STAAND
8
Jaar Garantie

Tot wel 8 jaar garantie

Een uitgebreide garantie geven? Heel normaal bij Pelgrim. Net als op al onze apparaten krijg je bij aanschaf van producten uit onze matzwart-lijn tot wel 8 jaar garantie.

onze garantie