Mooi Samen lijn:
Antraciet
Matzwart
RVS

Lees verder
scroll verder

Creëer eenheid en sfeer in jouw keuken

Mooi en functioneel gaan hand in hand in de Mooi Samen lijn van Pelgrim. Met de producten uit de drie series creëer je eenheid in je keuken: de ovens, kookplaten en dampkappen passen qua kleur en design uitstekend bij elkaar.

Ga jij voor antraciet, matzwart of RVS? Maak je keus en laat jouw keuken je persoonlijke woonstijl weerspiegelen.

Afbeelding

Antraciet

Met oog voor detail

Antraciet is nieuw in de Mooi Samen lijn van Pelgrim. De antraciet keukenapparatuur in de Mooi Samen lijn is ontworpen met oog voor detail. Handig: de serie combineert verrassend goed met elke keukenkleur. De antraciet apparaten hebben een kenmerkend glazen front: uniek, stijlvol en eenvoudig schoon te maken.

bekijk de lijn
Afbeelding

Matzwart

Zonder concessies

De serie matzwart uit de Mooi Samen lijn doet geen concessies aan design en functionaliteit. Deze lijn is uniek: Pelgrim is de enige op de markt met volledig matzwarte apparaten die geheel op elkaar zijn afgestemd. Het assortiment zwarte keukenapparatuur is zeer omvangrijk; de producten sluiten aan bij elk keukenontwerp.

bekijk de lijn
Afbeelding

RVS

IJzersterk design

De RVS keukenapparatuur uit de Mooi Samen lijn is al jarenlang enorm populair. Dankzij hun ijzersterke en tijdloze design passen ze in elk interieur. Of je nu van modern of landelijk houdt; combineren met RVS is altijd goed.

bekijk de lijn

Op zoek naar apparatuur in de Mooi Samen lijn in jouw keuken?

Ook bij jou in de buurt zit een vakzaak die de producten van Pelgrim verkoopt. Vind hier de dichtstbijzijnde.

vind een verkooppunt
Afbeelding