Perfect te combineren
Pelgrims Mooi Samen (oven)lijn

Mooi Samen is niet alleen

Mooi en functioneel gaan hand in hand. De Mooi Samen lijn bestaat uit een serie ovens, microgolfovens en bijpassende apparaten die perfect te combineren zijn door hun design, waardoor u een set maakt die perfect past bij uw wensen. Door het design van de apparaten creëert u een prachtig panorama-effect in uw keuken.

Uw ideale opstelling

Kies bijvoorbeeld een set met een microgolfoven (45 cm nis), een heteluchtoven (60 cm nis) en vul dit aan met een handige accessoirelade. De dashboards van de 45 en 60 cm nis apparaten met tekst- of TFT display hebben dezelfde hoogte en zijn horizontaal en verticaal mooi uit te lijnen. Naast vlekvrij RVS is vrijwel de gehele lijn verkrijgbaar in karakteristiek matzwart. Zo krijgt uw keuken een volstrekt andere, luxe uitstraling.

Design

De Mooi Samen lijn is geheel ontwikkeld in eigen huis. Onze eigen kennis en ervaring is gemixt met de wensen van onze klanten. Hieruit is een lijn ontstaan waarbij design, innovatieve techniek en duurzaamheid hand in hand gaan. De basisvoorwaarde is gemak. Alle apparaten blinken uit in schoonmaak-, onderhouds- en bedieningsgemak. Mooi makkelijk van Pelgrim.