| Soort |
Gewicht (g) |
Niveau |
Temperatuur (°c) |
Stoomtijd (minuten) incl. voorverwarmen |
| Bonen (gedroogd) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
85-95 |
| Erwten (gedroogd) |
2000 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
40-50 |
| Bloemkool (heel) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
25-40 |
| Bloemkool (roosjes) |
1000 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
25-35 |
| Broccoli (heel) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
20-35 |
| Broccoli (roosjes) |
1000 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-25 |
| Wortel (heel) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
40-50 |
| Wortel (Julienne) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-25 |
| Wortel (partjes) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-25 |
| Mais |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
25-35 |
| Kikkererwten (gedroogd) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
85-95 |
| Venkel (partjes) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-25 |
| Koolraab (partjes) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-25 |
| Rode biet (heel) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
60-70 |
| Paprika (partjes) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-20 |
| Roodlof (witlof) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-20 |
| Spruiten |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
25-35 |
| Asperges (heel) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-25 |
| Spinazie |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-20 |
| Snijbiet (partjes) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-20 |
| Gemixte groenten (partjes) |
1000 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
25-35 |
| Kool (partjes) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
25-35 |
| Aubergine (partjes) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-20 |
| Courgette (partjes) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-20 |
| Artisjok |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
50-60 |
| Champignons |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-20 |
| Prei |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
20-30 |
| Sperziebonen |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
35-45 |
| Veldsla |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
20-25 |
| Selderij |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
20-30 |
| Tomaten |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
10 |
| Peultjes |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
20-30 |
| Pompoen |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-25 |
| Appel |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
5-15 |
| Abricozen |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
5-15 |
| Kersen |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
5-15 |
| Kruisbessen (heel) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
5-15 |
| Peer |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
5-15 |
| Pruimen |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
5-15 |
| Rabarber |
500 |
2 / stoomschaal zonder gaatjes |
100 |
5-15 |
| Nectarines |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
5-15 |